Av erfaring har vi opplevd at mange som kommer på surfing hos surfschool.no ønsker noe mer enn å bare surfe på dagen og nyte solnedgangen på stranden etterpå. Spesielt siden det ikke alltid er syden vær på Jæren, så da kan det bli litt nedtur å sitte på en hytte ved en strand, uten bil og langt fra alt. Alle Jærstrendene er egentlig langt fra alt, utenom flott natur og fine sol oppganger og nedganger. Det finnes heller ingen kollektiv transport i umiddelbar nærhet til noen av strendene, dessuten er det ingen garanti for at akkurat den stranden du bor på er stranden å surfe på, kanskje må du uansett til en annen strand, da er det ikke så bra om du ikke har bil, siden ingen av Jærstrendene ligger i gange avstand til hverandre.

Overnatting På HI Sandnes (vandrerhjem)

Tenk å heller bo inne i sentrum av Sandes by på HI Sandnes (vandrerhjem), og ha gratis transport ut til den stranden Surfschool.no er på og gratis transport tilbake igjen. Da kan du stå opp om morgenen, få i deg en deilig frokost på HI Sandnes, før du reiser ut til stranden surfschool.no er på, få deg en fantastisk dag med surfing (surfschool.no er alltid på den den stranden med de beste dags forholda for surfing) etterpå er det tilbake på hotellet, få seg en god dusj og kanskje en liten hvil (noe som ofte trengs etter en god økt på surfebrettet), så kan du og dine venner/barn/ektefelle eller kanskje bare du, finne seg en god restaurant, som det er en hel del av i Sandnes, eller gå på kino, Sandnes har en stor flott kino med 7 kino saler.

For de voksne så har Sandnes ett stort og variert uteliv å velge imellom. Er du shopping gal, ja da er du definitivt kommet til rett plass (eller kanskje gal plass, avhengig av øynene som ser). Sandnes har 3 store shopping senter pluss Norges lengste handlegate. Alt dette like utenfor dørstokken til HI Sandnes!

Gratis Transport

Det er gratis transport fra HI Sandnes hver dag kl 09:30 til surfe strand surfschool.no er på og retur fra surfestrand kl 14:00  tilbake til HI Sandnes. (Gjelder innenfor surfschool.no sine åpningstider).

Booking

Det eneste du trenger å booke på forhånd er hotellrommet og transporten, dette gjør du via HI Sandnes. Hos Surfschool.no trenger du ikke forhånds booke, med mindre dere er en større gruppe eller om du ønsker kurs utenom surfschool.no sitt oppsamlingkurs som starter hver dag kl 10:00 (Gjelder innen for surfschool.no sine åpningstider).

Booking gjennom Surfschool (+47) 911 26 489 eller HI Sandnes (+47) 51 97 30 00