BIC PAINT Shortboard 6'6 Soft

BIC PAINT Shortboard 6'6 Soft

NOK 3 700,00

NOK 3 100,00

Surfebrett med høyt volum, som fanger alle bølger.
Perfekt som første shortboard.
Lengde 6'6''/ 198cm, Bredde 19.88''/ 50,4cm, Tykkelse 2,88'' / 7,3cm.
Leveres med Plastic Thruster Tri.

NOK 3 700,00

NOK 3 100,00

- +
  • Avaiability På lager
  • Varekode 101767 PAINT Shortboard 6'6 Surfboard
Beskrivelse

Paint Serien

Leter du etter et brett fri for bekymringer, let ikke lenger! Paint serien er perfekt som første brett til å lære å surfe på gjennom sommerferien. Det er heller ingen grunn til å være redd for å låne det ut til venner, takket være et mykt og slitesterkt yttermaterial. Disse brettene er også mer enn bare nybegynner brett, Paint serien er designet for yte maksimalt, og kan få små bølger til å virke som en heftig skatepark for de mer erfarne surferne.

Med et behagelig skum-dekk og POP-farget grafikk, sikrer Paint brett at du får en komfortabel tur og en stor mengde moro i sommer!

Paint brett er laget for å fargelegge bølgene dine de neste årene, gjennom bruk av høykvalitets material fra innsiden og ut. Komfort, sikkerhet og robusthet har vært hovedfokusene i denne brett serien.

PAINT Shortboards har alle kvalitetene du ønsker i ditt første shortboard, fart, oppdrift, nok volum til tidlig take-off og aggressiv surfing. Alt pakket inn i en beskyttende konstruksjon. Velg størrelse etter din vekt og dine ambisjoner, jo lengre brett, desto lettere og hurtigere surfing. Jo kortere brett, desto mer radikal og aggressiv surfing kan du utføre.

 

 

Mål:

  • Lengde: 6'6'' (198cm)
  • Bredde: 19,88" (50,4cm)
  • Tykkelse: 2,88'' (7,3cm)
  • Volum: 49L
  • Finne oppsett: Thruster Tri
  • Finne: Plastic Thruster Tri

 

 

Hvorfor velge leash?

En leash er en helt uunnværlig ting i brettsporten. Det sikrer at brettet ditt alltid er nær deg som surfer. Uten den, ender brettet ditt på stranden (eller ut på sjøen) hver gang du faller av. Når du velger en leash med surfebrettet, sørger vi for at leashen passer til lengden på surfebrettet. 

Vi sender en godkjent og holdbar leash med svivel akkurat som det burde være.

 

Hvorfor velge boardbag?

En boardbag er smart først og fremst fordi den beskytter brettet. Store brett er tusen ganger lettere å bære med skulderreimen på en boardbag. Når du trenger å ha brettet på taket, er en boardbag viktig da det beskytter brett mot steiner, og mot veistøv som kan minske effekten til voksen på brettet. Glassfiberbrett er skjøre og de fleste skader oppstår i garasjen når man flytter på dem.

 

 

Lyn-levering & 100 dagers retur

· Alle oppblåsbare SUP Brett og mindre varer sendes med GLS til en lav fast pris på kr 225,-
· Faste SUP brett og surfebrett blir levert av transportør til kr 899,- 
· 24 timers avsending for bestillinger før klokken 15. Vi jobber for å kunne sende varene den samme dagen bestillingen blir utført. 
· På Supstop.no har vi utvidet returretten til å gjelde i 100 dager. 

Loading...