BIC Surf 5'10" Fish Surfboard m/tailpad

BIC Surf 5'10" Fish Surfboard m/tailpad

NOK 4 000,00

NOK 3 300,00

Klassisk fish shapet surfebrett til store bølger, eller som begynner brett for de minste barna.
DURA-TEC gjør brettet ekstremt slitesterkt og perfekt for nybegynnere.
Lengde 5'10'' / 178cm, Bredde 20.50" / 52cm, Tykkelse 2,60" /6,5cm og Volum / 35L.
Leveres med FCS M5 Thruster Tri.

NOK 4 000,00

NOK 3 300,00

- +
  • Avaiability På lager
  • Varekode 100220-461
Beskrivelse

BIC Surf 5'10" Fish
5'10 er designet til både de minste barna og den erfarne mellomvekts surferen. Lite og lett til barn og med nok volum og bredde, slik at det også fungerer for erfarne voksne.

DURA-TEC kombinerer et ekstremt slitesterkt polyetylen ytterskall (som på en kajakk men lettere), med en full polyuretan- skumkjerne (som finnes i tradisjonelle surfebrett).
Disse materialene er termoformet i stål-former for å sikre konsekvent og nøyaktig gjengivelse av den originale formen. Med ekstrem holdbarhet har vi laget høy ytelses vind- og surfebrett som dette siden 1980-tallet, og mange av dem er fortsatt på vannet i dag!

Kommer med tailpad.

 

Mål:

  • Lengde: 5'10'' (178cm)
  • Bredde: 20,50'' (52cm)
  • Tykkelse: 2,60'' (6,5cm)
  • Volum: 35L
  • Vekt: 4,3 kg
  • Finne oppsett: Thruster Tri
  • Finne: FCS M5 Thruster Tri
  • Utvikler: G. Dabbadie

 

Hvorfor velge leash?

En leash er en helt uunnværlig ting i brettsporten. Det sikrer at brettet ditt alltid er nær deg som surfer. Uten den, ender brettet ditt på stranden (eller ut på sjøen) hver gang du faller av. Når du velger en leash med surfebrettet, sørger vi for at leashen passer til lengden på surfebrettet. 

Vi sender en godkjent og holdbar leash med svivel akkurat som det burde være. 

 

Hvorfor velge voks?

Voksen brukes på toppen av brettet for å forhindre at du sklir av når du endelig kommer opp og kjører din første bølge. Voksen er nødvendig med mindre du velger et brett som er fullt polstret, det vil si mykt med skum over hele toppen. Det er lett å smøre voks på brettet, og det eneste du trenger å sørge for på er at det ikke kommer for mye sand i voksen etter surfen. Når du velger en voks, sender vi en god voks som det er nok til flere brett. 

 

Hvorfor velge boardbag?

En boardbag er smart først og fremst fordi den beskytter brettet. Store brett er tusen ganger lettere å bære med skulderreimen på en boardbag. Når du trenger å ha brettet på taket, er en boardbag viktig da det beskytter brett mot steiner, og mot veistøv som kan minske effekten til voksen på brettet. Glassfiberbrett er skjøre og de fleste skader oppstår i garasjen når man flytter på dem.

Lyn-levering & 100 dagers retur

· Alle oppblåsbare SUP Brett og mindre varer sendes med GLS til en lav fast pris på kr 225,-
· Faste SUP brett og surfebrett blir levert av transportør til kr 899,- 
· 24 timers avsending for bestillinger før klokken 15. Vi jobber for å kunne sende varene den samme dagen bestillingen blir utført. 
· På Supstop.no har vi utvidet returretten til å gjelde i 100 dager. 

Loading...