Superfrog 6'4'' Wegg Surfboard

Superfrog 6'4'' Wegg Surfboard

NOK 8 200,00

NOK 6 800,00

Wegg er en videreutvikling av Egg- brett mikset med det legendariske Wombat designet. Myke, herlige svinger og fantastisk ytelse under alle forhold.
Lengde 6'4" / Bredde 21'50" / Tykkelse 2,75" / Volum 45L.
Leveres med FCS M5 Thruster Tri.

NOK 8 200,00

NOK 6 800,00

- +
  • Avaiability På lager
  • Varekode 101777 Superfrog 6'4'' Wegg Surfboard
Beskrivelse

Wegg er en videreutvikling av Egg- brett mikset med det legendariske Wombat designet. Myke, herlige svinger og fantastisk ytelse under alle forhold. Det er lett å styre og er et perfekt Allround shortboard, som er gøyalt i alt fra knehøye bølger til over hodet høye bølger. Nå tilgjengelig i størrelsene 6'0", 6'2" og 6'4" for å matche et bredt spekter av vekt og ferdighetsnivåer.

SUPERFROG-brettene er produsert i en helt nytt lettvekt epoksy / glassfiber laminert over en polystyrenskjerne. Polystyrenkjernen er langt lettere, stivere og har en mer dynamisk struktur som gjør følelsen og ytelsen betydelig mer nøyaktig på vannet.

 

 

Mål:

  • Lengde: 6'4'' (193cm)
  • Bredde: 21,50" (54,6cm)
  • Tykkelse: 2,75'' (7cm)
  • Volum: 45L
  • Finne oppsett: Thruster Tri
  • Finne: FCS M5 Thruster Tri 
  • Utvikler: JP Stark

 

 

Hvorfor velge leash?

En leash er en helt uunnværlig ting i brettsporten. Det sikrer at brettet ditt alltid er nær deg som surfer. Uten den, ender brettet ditt på stranden (eller ut på sjøen) hver gang du faller av. Når du velger en leash med surfebrettet, sørger vi for at leashen passer til lengden på surfebrettet. 

Vi sender en godkjent og holdbar leash med svivel akkurat som det burde være. 

 

 

Hvorfor velge voks?

Voksen brukes på toppen av brettet for å forhindre at du sklir av når du endelig kommer opp og kjører din første bølge. Voksen er nødvendig med mindre du velger et brett som er fullt polstret, det vil si mykt med skum over hele toppen. Det er lett å smøre voks på brettet, og det eneste du trenger å sørge for på er at det ikke kommer for mye sand i voksen etter surfen. Når du velger en voks, sender vi en god voks som det er nok til flere brett. 

 

 

 

Lyn-levering & 100 dagers retur

· Alle oppblåsbare SUP Brett og mindre varer sendes med GLS til en lav fast pris på kr 225,-
· Faste SUP brett og surfebrett blir levert av transportør til kr 899,- 
· 24 timers avsending for bestillinger før klokken 15. Vi jobber for å kunne sende varene den samme dagen bestillingen blir utført. 
· På Supstop.no har vi utvidet returretten til å gjelde i 100 dager. 

Loading...